Számlázó program a mobilodra

Képességek

Nyomtatás

A nyomtatás egyszerűbb mint valaha. Az Apple AirPrint szolgáltatását használva, bármilyen AirPrint nyomtatóra azonnal kiküldhető a számla.
Android esetében pedig csak egy Chrome böngészőre van szükség, ahol a beállításokban tudjuk hozzáadni google fiókunkhoz a számítógépre kötött nyomtatót. Ezután már használható a Cloud Print.

iCloud

Ha több Apple eszközön szeretnéd használni a számlázó appot, az iCloud segítségével ezt automatikusan megteheted, hiszen az Apple fiókodban tárolja a számlázó app titkosítva a beállításokat.

Dopbox megosztás

Amennyiben szeretnéd, hogy a számlák egy helyen biztosan meglegyenek, akkor érdemes elmenteni a kész számlákat a DropBox fiókodba. Ha még nincs DropBox fiókod, akkor hozz létre egyet. DropBox fiók létrehozása
A DropBox fiókon keresztül meg tudod osztani a számlákat a könyvelővel is, így nem fordulhat elő, hogy kimarad valami a könyvelésből.

Google Drive megosztás

Nem szereted a DropBox-ot, akkor másik alternatívaként beépítettük a Google Drive hozzáférést, hogy az elkészült számlákat legyen hova elmenteni, akár archiválás céljából, de akár az ügyfélnek történő megosztás végett. Jah, és nem utolsó sorban, a könyvelőnek is könnyen át tudod küldeni a számlákat egy megosztott mappa segítségével.

Számlázó App Támogatás

Előfizetések

Az appon belül éves előfizetéseket lehet vásárolni. Az előfizetési csomag tartalmazza az éven belül kibocsátható számlák darabszámát. Azért készítettünk előfizetési konstrukciót, mert a számlázó app-ot folyamatosan szeretnénk fejleszteni az igényekhez mérten. Nem egy kész termékről van szó, amit el akarunk adni. Szeretnénk, ha ügyfeleink produktivitását folyamatosan növelné, segítené.
Több előfizetési konstrukciót alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálja a vállalkozásához illőt.

Irányítószám adatbázis

A gyorsabb adatfelvitel érdekében beépítettünk egy szűkebb postai irányítószám adatbázist a számlázó appba, hogy megkönnyítsük az adatok felvitelét. Elegendő az irányítószámot beírni, és a település neve automatikusan kitöltődik.

Jogszabályi megfelelés

számlázó app az üzleti életben

Hatályos jogszabályi megfelelés

A számlázó appot a 2014.07.01-én megjelenő 23/2014. (VI.30.) NGM rendelet alapján terveztük és fejlesztettük.

A NAV számla, nyugta kibocsátásának alapvető szabályai 2014. Letölthető NAV honlapjáról A Számlázó App 100%-ban megfelel a NAV által előírt számla kobocsátási szabályainak.
2014. július 1.-től a 23/2014(VI.30.)NGM rendelet szabályozza a számlázó szoftverek használatát. Az NGM rendelet itt található
A számlázó programokra vonatkozó jogszabályokat a többször módosított 24/1995. (XI.22.) PM rendelet tartalmazta. A rendelet 1/F. § pontjának (1) bekezdése tartalmazta az előállított számlapéldányokra előírásokat: 2010.04.01-ig volt hatályos (minden számlapéldányt sorszámozni kellett) 2010.04.01-től 2010.09.27-ig volt hatályos (eltörölték a példányszámozást, de meg kellett különböztetni a számla eredeti és másolati példányát) 2010.09.27-én az 1/F.§ pont (1) bekezdés hatályon kívül helyezésével törölték a számla eredeti és másolati példányainak megkülönböztetését is. 2014.07.01-én megjelenő 23/2014. (VI.30.) NGM rendelet a teljes 24/1995. (XI.22.) PM rendeletet hatályon kívül helyezte!
A SZAMLAZO nyomtatványt elektronikus úton az ügyfélkapunk keresztül, vagy papír alapon nyújtható be a NAV-nak bejelenteni. A nyomtatvány és ÁNYK innen tölthető le. A kitöltéshez szükséges adatokat a Számlázó App, Beállítások / Információ menüben találhatja meg.

 

Felhasználói kézikönyv

A Számlázó App felhasználói kézikönyvét a LETÖLTÉS linkre kattintva tudja letölteni PDF formátumban.

Amennyiben nem rendelkezik PDF olvasóval úgy azt az ADOBE hivatalos weboldaláról tudja letölteni.

 

Felhasználási feltételek

A Számlázó App felhasználási feltételeit a LETÖLTÉS linkre kattintva tudja letölteni PDF formátumban.

Amennyiben nem rendelkezik PDF olvasóval úgy azt az ADOBE hivatalos weboldaláról tudja letölteni.

Előfizetés

A Számlázó App használata díjmentes bárki számára, azonban a Számlázó App-ban kizárólag érvényes előfizetéssel állítható elő számla.
Az előfizetési időszak egy év, mely időtartam alatt különböző mennyiségű számlát lehet készíteni a számlázó appal

Ha már letöltötted a számlázó app-ot, akkor láthatod, hogy 10 db számlát tudsz vele kiállítani. Ez jó a gyakorláshoz és remek lehetőség a funkciók kipróbálásához. A Beállítások menüben megtalálhatod az adatbázis törlés funkciót, mely arra szolgál, ha szeretnéd élesben használni, vagy lejárt a tíz számla kibocsátási kredit de tovább szeretnéd tesztelgetni. Az adatbázis törlés minden rögzített adatot törölni fog a számlázó app-ban. Ezért óvatosan használd. Ha élesben szeretnéd használni, 10 számla kevés, akkor oszd meg a facebook-on és további 25 számla készítés lehetőségét kapod. A Beállítások / Előfizetések menüpontban érhetők el ezek a funkciók.

Az alábbi csomagokaban kínálunk előfizetéseket az alkalmazáson belüli vásárlás esetén.

 • Kisvállalkozók számára

  €5,99/év
 • 100 -as csomag
 • 100 db számla előállítása
 • e-mail Support
 • mikro
 • Fejlődő vállakozásoknak

  €22,99/év
 • 1000 -as csomag
 • 1000 db számla előállítása
 • DropBox biztonsági mentés / visszaállítás
 • e-mail Support
 • kis
 • Korlátlan

  €29,99/év
 • Korlátlan csomag
 • korlátlan db számla előállítása
 • DropBox biztonsági mentés / visszaállítás
 • fizetős modulok korlátlan használata
 • e-mail és telefon Support
 • közép

Előfizetés - másképp

Többen jeleztétek, hogy privát bankkártya van regisztrálva az AppStore és Google Playben és nem szeretnétek arról vásárolni.

Ezért bevezettük, hogy közvetlen tőlünk is lehessen előfizetést vásárolni. Igaz ez csak a korlátlan csomagra igaz, de reméljük ezzel is segítünk. Számlázó App előfizetést vásárolhatsz tőlünk PayPal, vagy banki átutalással.

Fontos, hogy az adószámod mindenképp add meg, a fizetésnél, hogy be tudjunk azonosítani. Az összeg megérkezésekor, aktiváljuk az előfizetést és kiállítjuk a számlát a cégedre, melyet az adószám alapján keresünk ki a cégnyilvántartásban.

Érdemes a Számlázó App-ot már úgy használnod, hogy az adószám stimmeljen, mert az alapján tudunk beazonosítani és az előfizetést jóváírni.

 • Korlátlan előfizetés egy évre

  nettó 6 300 Ft +ÁFA /év
 • fizethetsz PayPal-on keresztül,
  Adoszam:
 • vagy átutalással számlánkra.
  Bankszámla szám: HU84 1040 0511 5052 6667 7474 1002
  Bank: K&H Bank
  Közleménybe add meg az adószámot, hogy be tudjunk azonosítani.

Beszéljük meg - kérdezz bátran

Töltsd le és próbáld ki!

Várjuk a visszajelzésed, mert nekünk fontos a véleményed,
hiszen ezek alapján fejlesztjük tovább a Számlázó Appot, hogy még hasznosabb legyen számodra.

A világ két legnépszerűbb mobil rendszerére fejlesztettük le.

Apple iOS

A legmodernebb iOS 8-ra fejlesztettük, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa.
iPad optimalizált felhasználói felület

Android

A legnépszerűbb Android verziótól a 4.0.3 -tól tudod használni.
Tábletre optimalizált felhasználói felület.